dimarts, 8 de desembre del 2020

03.- CAT.- Programa Cooppel d'Ajuda i de Suport cooperatiu a les Famílies amb Menors d'Edat 2020-21



Ara no estem sols, tens l'oferta telemàtica Cooppel, sense moure's de casa

És un programa d'ajuda i de suport cooperatiu a totes les persones i a les seves famílies, més concret adreçat a famílies amb menors d'edat.

És gratuït, d'interès social, general i públic.

Són 8 Ajuts i Suports Telemàtics Educatius i Escolars Cooppel. Casos Protegits.  info@cooppel.org

1.- Oficina Permanent MEET amb oferta pública limitada i amb cita prèvia, a través d’una invitació MEET es pot entrar dins d’un horari que li va bé a la persona interessada entre un interval horari d’una o dues hores. Temes educatius o escolars. O demanar entrevista a what's 619 79 39 69  o info@cooppel.org 

Invitació permanent             https://meet.google.com/xds-ojnz-smn

El teu fill o filla pot estar en:

2.- Consulta per What’s, dins d’un grup del dia de la setmana de dilluns a dijous i de 5 a 7 de la tarda hi han estudiants d’ESO i de BAT per a poder fer consultes. També hi poden estar els pares i/o mares com a observadors lectors.

3.- Biblioteca periòdica MEET, de 5 a 7 de la tarda de dilluns a dijous hi ha estudiants d’ESO i de BAT i es poden fer consultes o exercicis de grup de màxim 10 minuts sobre redacció escrita, oratòria, cos i moviment, sons  fonemes, control del silenci (SiM), les aplicacions en ortografia, etc. . També hi poden estar els pares i/o mares com a observadors actius i crítics amb comunicació paral·lela o posterior confidencial, reservada o discreta.

Com a pare i mare pots consultar i/o participar en:

4.- Consultoria MEET, reunió telemàtica exprés d’Orientació i Assessorament a pares i mares en gran grup, sobre temes educatius concretats prèviament.

5.- Tallers MEET, convocats expressament sobre principis, tècniques i habilitats Cooppel per al talent cooperatiu d’aprendre a aprendre amb pares, mares i/o fills/es. Millorar el propi talent.

          - El silenci intern mental, entra en la meva Ment. La deu mental i el riuet de la Paraula.

          - El mite de la Taberna digital. La metàfora del campanar refugi.

          - La meditació en els mapes narratius de la meva ment

          - L’observació, atenció amb l’escolta activa i la interpretació del saber en l’ajuda a l’altra

          - Oratòria, retòrica i dialèctica: col·loquis, debats i fòrums.

6.- Consultoria privada d’assumptes per família amb el pare i/o la mare. Per família.

          -  Educatius interns: família i/o parella. - Interfamílies            - Escolars externs.

7.- Important és el diàleg i la negociació constructiva. Ajut de Mediació Telemàtica o delegació Negociadora Telemàtica sobre Drets de les Famílies. Mediació Cooppel amb casos amb expedient tècnic complet. Suport en mesures de reducció de riscos, tasques escolars per casa, correccions, proves d’avaluació, treballs, interpretació d’informes de CSMIJ, CAD, DARC[1], PI, etc.



[1] DARC: Declaración d’AutoResponsabilitat Comprobable amb el vist i plau mèdic o de l’autoritat o persona acreditada..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada